11 jul 2018 08:19

11 jul 2018 08:19

Vi hittar inte ditt ärende

Kommunen:

Replik till signaturen Kjell i SLA 6/7.

Hej Kjell! Vi ber om ursäkt om du har kontaktat oss kring trafiksituationen i Skultorp utan att få svar. Vi har sökt igenom våra system och kan tyvärr inte hitta ditt ärende. Vi ber dig därför att kontakta oss igen för att kunna besvara dina undringar. På Skövde kommun har vi som policy att bemöta alla ärenden så skyndsamt som möjligt, även om det under semestertider kan innebära något längre väntetider.

Vänliga hälsningar:

Daniel Lindh

tf gatu- och naturchef, Skövde kommun

Replik till signaturen Kjell i SLA 6/7.

Hej Kjell! Vi ber om ursäkt om du har kontaktat oss kring trafiksituationen i Skultorp utan att få svar. Vi har sökt igenom våra system och kan tyvärr inte hitta ditt ärende. Vi ber dig därför att kontakta oss igen för att kunna besvara dina undringar. På Skövde kommun har vi som policy att bemöta alla ärenden så skyndsamt som möjligt, även om det under semestertider kan innebära något längre väntetider.

Vänliga hälsningar:

Daniel Lindh

tf gatu- och naturchef, Skövde kommun

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.