12 jul 2018 08:13

12 jul 2018 08:13

Bra gjort Janne!

VM:

Tack till Janne Andersson som tog initiativ till arrangemanget på Hertig Johans torg när Sveriges landslag spelade fotboll. Bra jobbat att kunna ordna detta tillsammans med sponsorer på så kort tid! Härligt med människor som har idéer och kraft att genomföra dem till glädje för så många. Detta var ju påtagligt då så många anslöt. Vilken gemenskap bland Skövdebor ifrån alla kategorier. Fotboll förenar både äldre och yngre – så viktigt, så trevligt! Hoppas på liknande arrangemang nu när de som tidigare inte såg möjligheterna har facit i hand! Tack till Janne och alla sponsorer som såg möjligheterna!

Wetoo

Tack till Janne Andersson som tog initiativ till arrangemanget på Hertig Johans torg när Sveriges landslag spelade fotboll. Bra jobbat att kunna ordna detta tillsammans med sponsorer på så kort tid! Härligt med människor som har idéer och kraft att genomföra dem till glädje för så många. Detta var ju påtagligt då så många anslöt. Vilken gemenskap bland Skövdebor ifrån alla kategorier. Fotboll förenar både äldre och yngre – så viktigt, så trevligt! Hoppas på liknande arrangemang nu när de som tidigare inte såg möjligheterna har facit i hand! Tack till Janne och alla sponsorer som såg möjligheterna!

Wetoo

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.