12 jul 2018 08:13

12 jul 2018 08:13

Erkänner aldrig sina fel

Politik:

Slutreplik till Kent Rohdin (SLA 30/6).

Som vanligt Kent Rohdin, så svarar en sosse aldrig på obekväma frågor.

Frågan var ju varför Socialdemokraterna gör ett jätteras och tappar mängder av väljare till SD, inte om att andra vill ha med SD att göra (men en del närmar sig ju) för just det faktum har ju varit känt allt sedan SD bildades.

De flesta partier har närmat sig SD:s politik i för svenska folket viktiga frågor men tyvärr alldeles för sent. Prata inte om vår människosyn för om vi hade haft något att säga till om så hade en del fruktansvärda dåd aldrig skett. ”Individer” som kommit hit hade aldrig fått göra det och ”individer” som fått utvisningsbesked hade åkt ut omgående om än så med huvudet före.

Detta blir min slutreplik och jag är inte alls förvånad att du försöker vända på steken så att det passar dig. Läs gärna mitt inlägg till Monica Green igen och andras talande inlägg också för den delen och en sak kan jag lova dig nämligen att den dagen jag ser en socialdemokrat rannsaka sig själv och erkänna sina fel, då Kent, skall jag cykla naken mellan Skövde och Bengtsfors.

Bosse Svensson

Som vanligt Kent Rohdin, så svarar en sosse aldrig på obekväma frågor.

Frågan var ju varför Socialdemokraterna gör ett jätteras och tappar mängder av väljare till SD, inte om att andra vill ha med SD att göra (men en del närmar sig ju) för just det faktum har ju varit känt allt sedan SD bildades.

De flesta partier har närmat sig SD:s politik i för svenska folket viktiga frågor men tyvärr alldeles för sent. Prata inte om vår människosyn för om vi hade haft något att säga till om så hade en del fruktansvärda dåd aldrig skett. ”Individer” som kommit hit hade aldrig fått göra det och ”individer” som fått utvisningsbesked hade åkt ut omgående om än så med huvudet före.

Detta blir min slutreplik och jag är inte alls förvånad att du försöker vända på steken så att det passar dig. Läs gärna mitt inlägg till Monica Green igen och andras talande inlägg också för den delen och en sak kan jag lova dig nämligen att den dagen jag ser en socialdemokrat rannsaka sig själv och erkänna sina fel, då Kent, skall jag cykla naken mellan Skövde och Bengtsfors.

Bosse Svensson

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.