10 aug 2018 06:00

10 aug 2018 06:00

Finns det moral?

Ilizarov-ärendet

Förre ortopedöverläkaren Lars Nistor väckte i en insändare i förra veckan den berättigade frågan om vem som skall be patienterna om ursäkt för den oro som sjukhusledningens tidigare agerande skapade, när nu HSAN lämnat ett frikännande beslut i det så kallade Ilizarov-ärendet.

Den ortopedläkare som varit i fokus för hela den här sorgliga historien borde också få en ursäkt från sjukhusledningen som lät sig påverkas att dra igång hela den här mobbningsliknande rättsskandalen.

Finns det tillräckligt med moral och rakryggighet på Skas?

Christer Larsson

Förre ortopedöverläkaren Lars Nistor väckte i en insändare i förra veckan den berättigade frågan om vem som skall be patienterna om ursäkt för den oro som sjukhusledningens tidigare agerande skapade, när nu HSAN lämnat ett frikännande beslut i det så kallade Ilizarov-ärendet.

Den ortopedläkare som varit i fokus för hela den här sorgliga historien borde också få en ursäkt från sjukhusledningen som lät sig påverkas att dra igång hela den här mobbningsliknande rättsskandalen.

Finns det tillräckligt med moral och rakryggighet på Skas?

Christer Larsson

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.