14 sep 2018 15:02

14 sep 2018 15:02

Spännande på tv

Betraktelse:

Det blev rätt så spännande på tv i onsdags kväll. Först Uppdrag gransknings reportage om mutaffärer i invandrartäta områden. En MP-politiker försökte muta Moderaterna med röster i valet mot utbyte av bygglov för en moské.

Moskéns imam agerar spindeln i nätet – inte ett sant ord sas från dennes håll.

En fråga som dyker upp är; skall människor som varken kan läsa eller skriva svenska ha rösträtt? Detta oberoende av medborgarskap. Personen själv måste förstå politikernas budskap. Budskapen kommer inte från Allah.

Den andra bomben levererades av självaste Dalai Lama i Rapports intervju: Europa tillhör europeerna. Flyktingar skall utbildas här, sen återvända till sina hemländer för att hjälpa till med återuppbyggnad.

Pressen satte kaffet i halsen. Jag undrar när den gode laman blev bundis med Jimmie.

Observatör

Moskéns imam agerar spindeln i nätet – inte ett sant ord sas från dennes håll.

En fråga som dyker upp är; skall människor som varken kan läsa eller skriva svenska ha rösträtt? Detta oberoende av medborgarskap. Personen själv måste förstå politikernas budskap. Budskapen kommer inte från Allah.

Den andra bomben levererades av självaste Dalai Lama i Rapports intervju: Europa tillhör europeerna. Flyktingar skall utbildas här, sen återvända till sina hemländer för att hjälpa till med återuppbyggnad.

Pressen satte kaffet i halsen. Jag undrar när den gode laman blev bundis med Jimmie.

Observatör

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.