2015-05-28 04:00

2015-05-28 04:00

I populismens förenklade tidsålder

Jag vet inte om ni har märkt det men nuförtiden kryllar det av populister runt om i Europa. Med sina förenklade lösningar på verkliga samhällsproblem attraherar de människor med sina torftiga sanningar. Jag är så evinnerligt trött på att höra alla de som säger sig tala för den vanliga mannen på gatan eftersom de i realiteten talar istället för denne.

Plus - för dig som är prenumerant!

buy subscription

Denna artikel är en del av vårt plusmärkta innehåll, exklusivt för dig som kund. Våra nyhetspaket ger dig fri tillgång till lokaljournalistik när, var och hur du vill. Läs allt för bara 1 krona första månaden, därefter 99 kr/månad. Ingen bindningstid.

Erbjudandet gäller:

Plus på alla NWT-koncernens sajter: sla.se, mariestadstidningen.se, nwt.se och vf.se.

Välj annat erbjudande

Redan prenumerant?

Saknar du digitalt konto hos oss?
Aktivera ett konto med hjälp av ditt personnummer eller kundnummer.

Aktivera konto