2015-06-18 06:00

2015-06-18 06:00

Farlig längtan till gamla tider

Än en gång konstaterar jag att vi lever i en konstig värld. Häromdagen var det ett nyhetsinslag ifrån Ryssland som fick mig att gå i taket. Där börjar det dyka upp nya monument och museum som hyllar minnet av Josef Stalin. Synen på ex-diktatorn har förändrats och den ryska opinionen är delad. Den ryska historierevisionismen är både farlig och förskräcklig.

Plus - för dig som är prenumerant!

buy subscription

Denna artikel är en del av vårt plusmärkta innehåll, exklusivt för dig som kund. Våra nyhetspaket ger dig fri tillgång till lokaljournalistik när, var och hur du vill. Läs allt för bara 1 krona första månaden, därefter 99 kr/månad. Ingen bindningstid.

Erbjudandet gäller:

Plus på alla NWT-koncernens sajter: sla.se, mariestadstidningen.se, nwt.se och vf.se.

Välj annat erbjudande

Redan prenumerant?

Saknar du digitalt konto hos oss?
Aktivera ett konto med hjälp av ditt personnummer eller kundnummer.

Aktivera konto