06 apr 2016 04:00

06 apr 2016 04:00

Blir tomt nu på tisdagskvällarna

KRÖNIKOR

Nej, nej, nej vad jobbigt och tråkigt. Mitt absoluta favoritprogram på tv just nu är slut för denna gång och jag fick även nyligen höra att det inte blir några fler inspelningar. Hur ska jag kunna hitta ett ersättningsprogram till detta nu då? Det finns faktiskt inget precis nu som ger en sådan härlig feelgood-känsla som just denna realityshow gör. Jag pratar givetvis om det fantastiska Parneviks.

Jag tror och hoppas att vi är rätt många som kommer sakna dem. Vilka underbart härliga människor och vilken urgullig familj.

Jag och säkert halva Sveriges befolkning är jag helt tagen av att Mamma Mia som de kallar henne verkar ha ett så otroligt stort hjärta där nästan alla får plats. Hon verkar även ha världens varmaste famn som hon kramar om de som kommer med så de alla får känna lite Mamma Mia-kärlek.

Jesper som man nu har fått en helt annan bild av är ju en helt vanlig människa som bjuder på väldigt många skratt. Jag trodde kanske innan att han var en rätt tråkig och tyst person, och den bilden har man ju säkert fått bara för att man enbart har sett honom gå omkring på en grön gräsmatta utan att säga ett ljud.

Men att han skulle vara en sådan rolig och på riktigt busig pappa fick mig att smälta. Han är ju den som verkligen bjuder en till skratt men samtidigt kan hitta på nästan på gränsen till helt galna skämt med folk. Men han kommer undan med det just för att han är så rolig och hjärtlig.

Mia får nog stå ut med en hel del busiga påhitt. Som när han skulle försöka få henne att lägga sig i en hängmatta som han hade lossnat lite i ena upphängningsfästet på. Han tog en av döttrarna till hjälp att för att få henne att lägga sig och bedöma ifall höjden var bra. Jesper stod i ett fönster på övervåningen av huset och filmade det hela lite fnittrandes. Mamma Mia la sig i hängmattan men inget hände. Han hade misslyckats totalt. Där fick han allt efter alla andra lyckade bus, haha.

Och hela barnaskaran Parneviks är verkligen så härliga och fina.

Det är lite hejsan svejsan och det bråkas och tjafsas en del men sen får man ju även ta del av de starka syskonbanden de faktiskt har vilket är så underbart att se. Jag gillar att det inte är så ordentligt. Men de är ju faktiskt en helt vanlig familj, fast lite galnare och kanske nu lite kändare.

Det verkar ju som att de flesta som har varit gäster hos familjen har velat bli adopterade av dem. Vem skulle inte vilja bli det, eller ja jag skulle aldrig byta bort min familj mot någon annans men jag skulle kanske kunna få bli en liten kusin. Som sagt, det är faktiskt riktigt tråkigt att det är slut nu. Sen kan man förstå att det kan bli påfrestande att ha ett filmteam i sitt hem i flera veckor, men hoppas ändå att de kommer tillbaka i rutan någon gång i framtiden. Jag är då i alla fall en av dem som kommer sitta bänkad och följa vartenda avsnitt.


Hiss:
Parneviks såklart

Diss: Att det kanske inte blir fler säsonger.

Jag tror och hoppas att vi är rätt många som kommer sakna dem. Vilka underbart härliga människor och vilken urgullig familj.

Jag och säkert halva Sveriges befolkning är jag helt tagen av att Mamma Mia som de kallar henne verkar ha ett så otroligt stort hjärta där nästan alla får plats. Hon verkar även ha världens varmaste famn som hon kramar om de som kommer med så de alla får känna lite Mamma Mia-kärlek.

Jesper som man nu har fått en helt annan bild av är ju en helt vanlig människa som bjuder på väldigt många skratt. Jag trodde kanske innan att han var en rätt tråkig och tyst person, och den bilden har man ju säkert fått bara för att man enbart har sett honom gå omkring på en grön gräsmatta utan att säga ett ljud.

Men att han skulle vara en sådan rolig och på riktigt busig pappa fick mig att smälta. Han är ju den som verkligen bjuder en till skratt men samtidigt kan hitta på nästan på gränsen till helt galna skämt med folk. Men han kommer undan med det just för att han är så rolig och hjärtlig.

Mia får nog stå ut med en hel del busiga påhitt. Som när han skulle försöka få henne att lägga sig i en hängmatta som han hade lossnat lite i ena upphängningsfästet på. Han tog en av döttrarna till hjälp att för att få henne att lägga sig och bedöma ifall höjden var bra. Jesper stod i ett fönster på övervåningen av huset och filmade det hela lite fnittrandes. Mamma Mia la sig i hängmattan men inget hände. Han hade misslyckats totalt. Där fick han allt efter alla andra lyckade bus, haha.

Och hela barnaskaran Parneviks är verkligen så härliga och fina.

Det är lite hejsan svejsan och det bråkas och tjafsas en del men sen får man ju även ta del av de starka syskonbanden de faktiskt har vilket är så underbart att se. Jag gillar att det inte är så ordentligt. Men de är ju faktiskt en helt vanlig familj, fast lite galnare och kanske nu lite kändare.

Det verkar ju som att de flesta som har varit gäster hos familjen har velat bli adopterade av dem. Vem skulle inte vilja bli det, eller ja jag skulle aldrig byta bort min familj mot någon annans men jag skulle kanske kunna få bli en liten kusin. Som sagt, det är faktiskt riktigt tråkigt att det är slut nu. Sen kan man förstå att det kan bli påfrestande att ha ett filmteam i sitt hem i flera veckor, men hoppas ändå att de kommer tillbaka i rutan någon gång i framtiden. Jag är då i alla fall en av dem som kommer sitta bänkad och följa vartenda avsnitt.


Hiss:
Parneviks såklart

Diss: Att det kanske inte blir fler säsonger.

  • JOHANNA BEIJBOM

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.