2017-12-07 06:00

2017-12-07 06:00

En sommar utöver det vanliga

LINUS HELLMAN

Det svenska avancemanget och kvalificeringen var klar sedan tidigare. Nu är det också lottat och klart till Ryssland. Nästa sommar smäller det. Fotbolls-VM 2018 blir en höjdpunkt där Sveriges matcher mot Tyskland, Mexiko och Sydkorea givetvis blir kronan på verket. Snälla vrid redan nu fram klockan, ty jag kan knappt bärga mig till sommarens stora begivenhet på andra sidan Östersjön.

Plus - för dig som är prenumerant!

buy subscription

Denna artikel är en del av vårt plusmärkta innehåll, exklusivt för dig som kund. Våra nyhetspaket ger dig fri tillgång till lokaljournalistik när, var och hur du vill. Läs allt för bara 1 krona första månaden, därefter 99 kr/månad. Ingen bindningstid.

Erbjudandet gäller:

Plus på alla NWT-koncernens sajter: sla.se, mariestadstidningen.se, nwt.se och vf.se.

Välj annat erbjudande

Redan prenumerant?

Saknar du digitalt konto hos oss?
Aktivera ett konto med hjälp av ditt personnummer eller kundnummer.

Aktivera konto