2018-01-04 04:00

2018-01-04 04:00

När idealism står mot realism

LINUS HELLMAN

En utrikesminister som driver på för att Sverige ska skriva under en resolution om ett förbud mot kärnvapen på den ena sidan. En försvarsminister som inser att ett sådant agerande skulle få konsekvenser för vår försvars- och säkerhetspolitik och våra militära samarbeten på den andra sidan. Regeringen har gjort allt för att skjuta frågan på framtiden genom att tillsätta en utredning som ska vara klar först efter höstens val. Tills dess råder osäkerhet kring Sveriges hållning.

Plus - för dig som är prenumerant!

buy subscription

En digital prenumeration kostar bara 1 krona första månaden, därefter 99

Välj annat erbjudande

Redan prenumerant?

Saknar du digitalt konto hos oss?
Aktivera ett konto med hjälp av ditt personnummer eller kundnummer.

Aktivera konto