2018-01-11 04:00

2018-01-11 04:00

Ett restaurangbesök utöver det vanliga

LINUS HELLMAN

Emellanåt inträffar det. Man träffar helt rätt och allting framstår som alldeles självklart. Att avsmaka en måltid som lyfter tillvaron från det vardagliga och rutinartade till oanade höjder tillhör livets stora begivenheter. Senast jag uppnådde detta magnifika stadium var häromdagen när jag bevistade den kungliga huvudstaden. Stockholm har i likhet med andra världsmetropoler ett rikligt gastronomiskt utbud där det inte är svårt att för en stund glömma både tid och rum, ty man är som uppslukad av atmosfären och kokkonsten.

Plus - för dig som är prenumerant!

buy subscription

En digital prenumeration kostar bara 1 krona första månaden, därefter 99

Välj annat erbjudande

Redan prenumerant?

Saknar du digitalt konto hos oss?
Aktivera ett konto med hjälp av ditt personnummer eller kundnummer.

Aktivera konto