2018-01-13 04:00

2018-01-13 04:00

Det handlar om mer än en trasig lampa

KARIN LÅNGSTRÖM

Knappt hade vi debattörer, kolumnister och krönikörer hunnit hämta oss från den chockerande nyheten att en anställd på Sahlgrenska varit insjuknad i mässling och smittat ner flertalet spädbarn med den påföljden att debatten om tvångsvaccination av vårdpersonal bröt ut med i sin tur påföljande indignation från allmänheten att det är riskfyllt att besöka en vårdinrättning precis som vi inte redan visste det, innan nyheten kom från det aktuella sjukhuset: den vårdanställde har inte mässlingen, utan symptomen som visats handlade om en reaktion efter en vaccination mot just mässlingen.

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa.

eller
Teckna en plusprenumeration för bara 1 krona första månaden, därefter 99 kr/månad. Ingen bindningstid.

buy subscription

Erbjudandet gäller:

tillgång till Plus-artiklar på alla NWT-koncernens sajter: nwt.se, vf.se, sla.se och mariestadstidningen.se.

Välj annat erbjudande