05 nov 2013 08:15

23 jan 2015 15:25

Kvinna avled efter krock

En våldsam krock inträffade mellan Falköping och Skövde under måndagskvällen. Tre fördes till sjukhus och en kvinna född 1944 avled av sina skador. En man i 20-års åldern är nu anhållen för grovt vållande till annans död.

En av de inblandade i den våldsamma krocken, där tre personer skadades och fördes till sjukhus, är nu anhållen för grovt vållande till annans död, tillgrepp av fortskaffningsmedel, grov vårdslöshet i trafik och drograttefylleri. Mannen som är i 20-års åldern är hemmahörande i Töreboda.

En av de inblandade i den våldsamma krocken, där tre personer skadades och fördes till sjukhus, är nu anhållen för grovt vållande till annans död, tillgrepp av fortskaffningsmedel, grov vårdslöshet i trafik och drograttefylleri. Mannen som är i 20-års åldern är hemmahörande i Töreboda.