22 nov 2013 16:53

23 jan 2015 15:35

Många pristagare på Näringslivsgala

Polisen Anna-Lena Mann blev utsedd till årets Falköpingsambassadör på Näringslivsgalan på Bredablick. Årets uppstickare kan Fredrik Augustsson på Karleby Handelsträdgård kalla sig. Det nyinstiftade priset årets mathantverkare gick till Elisabeth Andersson på Påverås Gårdsmejeri.

Men det mest ärofyllda priset årets företagare togs emot av Jan-Olof Övergård som i förväg fått veta om utmärkelsen. I år delades den ut av Henry Jarlsson på Kinnarps, den första pristagaren i denna kategori.

På strålande humör var kvällens konferencier Niclas Fällström som på genuin Västgötsk dialekt även passade på att dela ut några högst informella utmärkelser. Kvällens bonne blev till exempel Rustan Eskilsson för att han inte hälsade på Niclas utan frågade direkt ”Och vad har du för traktor nuförtiden?”. Den något mer smickrande titeln som kvällens gladaste togs hem av Gunilla Johansson på företaget Utskriften.

Drygt 100 gäster deltog på Galan där Falköpings trumkår underhöll. Varje år startas cirka 140 nya företag i Falköping. Kanske får några av dem pris nästa år? Eller varför inte några UF-företagare från Giving Hope UF och Tea To One. Båda fick pris av Rotary för sina affärsplaner på galan.

Men det mest ärofyllda priset årets företagare togs emot av Jan-Olof Övergård som i förväg fått veta om utmärkelsen. I år delades den ut av Henry Jarlsson på Kinnarps, den första pristagaren i denna kategori.

På strålande humör var kvällens konferencier Niclas Fällström som på genuin Västgötsk dialekt även passade på att dela ut några högst informella utmärkelser. Kvällens bonne blev till exempel Rustan Eskilsson för att han inte hälsade på Niclas utan frågade direkt ”Och vad har du för traktor nuförtiden?”. Den något mer smickrande titeln som kvällens gladaste togs hem av Gunilla Johansson på företaget Utskriften.

Drygt 100 gäster deltog på Galan där Falköpings trumkår underhöll. Varje år startas cirka 140 nya företag i Falköping. Kanske får några av dem pris nästa år? Eller varför inte några UF-företagare från Giving Hope UF och Tea To One. Båda fick pris av Rotary för sina affärsplaner på galan.