16 dec 2013 14:33

23 jan 2015 15:36

Glittrigt och storslaget av Art Dance

Cirka 550 dansanta elever bjöd under lördagen på avslutningsshow inför en fullsatt Stadsteatersalong, två gånger.

Efter en höst med hårt arbete var det under lördagen dags för deltagarna i Art Dance dansstudio att visa upp sina nyvunna färdigheter inför stolta föräldrar, syskon, släkt och vänner. På plats som konferencier fanns även flickidolen Oscar Zia som bland annat är känd för sin medverkan i melodifestivalen och Lets Dance.

– Det här är första gången jag är i Falköping och mitt intryck är att det är kallt, skämtade Oscar Zia från scenen.

Balett och Sean Banan

Först ut var balettgrupperna. På lätta tår bjöd de på allt vad klassiska balettnummer ska innehålla, tyllkjolar, hår uppsatt i prydliga knutar och dramatisk och storslagen musik. När det däremot var dags för barndans var det Sean Banan som fick stå för musiken med låten Händer i luft och under lite lättsammare toner hoppade barnen glatt upp och ner och hit och dit i rosa kläder med glittriga pompoms i händerna.

Breakdance, discodans och hiphop stod också på programmet.

Efter en höst med hårt arbete var det under lördagen dags för deltagarna i Art Dance dansstudio att visa upp sina nyvunna färdigheter inför stolta föräldrar, syskon, släkt och vänner. På plats som konferencier fanns även flickidolen Oscar Zia som bland annat är känd för sin medverkan i melodifestivalen och Lets Dance.

– Det här är första gången jag är i Falköping och mitt intryck är att det är kallt, skämtade Oscar Zia från scenen.

Balett och Sean Banan

Först ut var balettgrupperna. På lätta tår bjöd de på allt vad klassiska balettnummer ska innehålla, tyllkjolar, hår uppsatt i prydliga knutar och dramatisk och storslagen musik. När det däremot var dags för barndans var det Sean Banan som fick stå för musiken med låten Händer i luft och under lite lättsammare toner hoppade barnen glatt upp och ner och hit och dit i rosa kläder med glittriga pompoms i händerna.

Breakdance, discodans och hiphop stod också på programmet.

  • Anna Leijon