26 dec 2013 20:00

23 jan 2015 15:36

Julgudstjänster i och nära Stenstorp

Det var många julgudstjänster i och runtomkring Stenstorp under julen. Kyrkoherde Birgita Nyman var på flera ställen. I Broddetorps kyrka var det hela 600 personer på julafton med julmusik och körer, och Jonas Eskilsson var körledare.

På julafton var det julgudstjänst i Stenstorps församlingshem men även i Gudhem, Dala och Segerstad. Julottan i Högstena var mycket välbesökt på juldagen. På annandag jul var man på ”Torget” i Stenstorps äldreboende.

Det var många julgudstjänster i och runtomkring Stenstorp under julen. Kyrkoherde Birgita Nyman var på flera ställen. I Broddetorps kyrka var det hela 600 personer på julafton med julmusik och körer, och Jonas Eskilsson var körledare.

På julafton var det julgudstjänst i Stenstorps församlingshem men även i Gudhem, Dala och Segerstad. Julottan i Högstena var mycket välbesökt på juldagen. På annandag jul var man på ”Torget” i Stenstorps äldreboende.

  • Robert Löfgren