02 maj 2014 17:53

23 jan 2015 15:43

Brand i vägg

STENSTORP: Matlagning trolig orsak

Räddningstjänten fick larm om en villabrand i Stenstorp 15.43 under fredagen. När styrkan från Falköping kom fram hade familjen redan hunnit påbörja släckning med pulversläckare och vattenslang. Enligt räddningsledare Peter Hendén höll familjen på att laga mat i ett uthus. En kort stund senare upptäcktes hur öppna lågor slog mot väggen och taket.

Insatsstyrkan fick frilägga en del av väggar och tak för att så så det inte fanns någon glödbrand. De ventilerade ett angränsande utrymme som röken spridit sig till. Ingen skadades i branden.

Räddningstjänten fick larm om en villabrand i Stenstorp 15.43 under fredagen. När styrkan från Falköping kom fram hade familjen redan hunnit påbörja släckning med pulversläckare och vattenslang. Enligt räddningsledare Peter Hendén höll familjen på att laga mat i ett uthus. En kort stund senare upptäcktes hur öppna lågor slog mot väggen och taket.

Insatsstyrkan fick frilägga en del av väggar och tak för att så så det inte fanns någon glödbrand. De ventilerade ett angränsande utrymme som röken spridit sig till. Ingen skadades i branden.