04 jun 2014 13:32

23 jan 2015 15:45

Rökutveckling i flerfamiljshus

Räddningstjänst larmades till Trädgårdsgatan

Svart rök sågs komma från taket på ett flerfamiljshus i Falköping och det luktade brandrök i området.

På förmiddagen fick räddningstjänsten larm om rökutveckling. Ett vittne hade sett rök komma från översta våningen av fastigheten på Trädgårdsgatan 18. Brandkåren, ambulansen och polisen var på plats vid halv elvatiden, och gatan spärrades av mellan Dotorpsgatan och Sankt Olofsgatan. Efter att ha undersökt fastigheten kunde brandkåren fastslå att inte rörde sig om någon brand. De lämnade platsen efter en timme.

På förmiddagen fick räddningstjänsten larm om rökutveckling. Ett vittne hade sett rök komma från översta våningen av fastigheten på Trädgårdsgatan 18. Brandkåren, ambulansen och polisen var på plats vid halv elvatiden, och gatan spärrades av mellan Dotorpsgatan och Sankt Olofsgatan. Efter att ha undersökt fastigheten kunde brandkåren fastslå att inte rörde sig om någon brand. De lämnade platsen efter en timme.

  • Jesper Sydhagen