13 jun 2014 20:06

23 jan 2015 15:45

Stenstorpsskolans stipendiater

Premierades för fina insatser

. Årets stipendiater i Stenstorp är, från vänster, Lea Axelsson, 9B och Lucas Knuthson, 9B, Oskar Jakobsson, 9A, Therese Bard, 9B, Erika Västberg, 9B, Vilma Fahlgren-Almberg, 9A, alla Stenstorps stipendiefond. Amanda Almström, 9B tilldelades både Bokias Stipendium och Götheinstitutets stipendium. Noora Basha, 9A som fick Naturskyddsföreningens premium är ej med på bild.

. Årets stipendiater i Stenstorp är, från vänster, Lea Axelsson, 9B och Lucas Knuthson, 9B, Oskar Jakobsson, 9A, Therese Bard, 9B, Erika Västberg, 9B, Vilma Fahlgren-Almberg, 9A, alla Stenstorps stipendiefond. Amanda Almström, 9B tilldelades både Bokias Stipendium och Götheinstitutets stipendium. Noora Basha, 9A som fick Naturskyddsföreningens premium är ej med på bild.