07 sep 2014 18:00

23 jan 2015 15:49

E-type levererade på Bredablick

Tusen personer såg fartfylld show

E-type är en världsartist inom sin genre och han gästade Bredablick i Falköping i lördags.

Parkeringen var omgjord till utomhusarena och efter midnatt drogs showen igång med blixtar, eld och dunder! Martin Eriksson var i toppform och det märktes verkligen att han trivdes genuint med att spela i just Falköping. Han bjöd verkligen på sig själv och for runt som en ekorre i publiken som räknade dryga 1 000 personer.

– Mitt team gnäller på att man inte har en riktig scen här, men för publiken i Falköping står jag gärna och spelar på en SJ-pall!

Det krävs både is i magen och mycket tur att få hit en så stor artist som E-type. När Bröderna Pierre och Björn Carlsson startade Bredablick i februari 2011 fanns en dröm om just detta. E-type spelade på ”vikingafesten” på Bredablick 2012 och det var en mycket lyckad tillställning. Något E-type även tyckte själv.

Det märktes under kvällens spelning att Martin verkligen trivdes, han improviserade och var avslappnad. Det blev lite fel både i musiken och texterna här och där men efter fyra låtar satte sig verkligen showen ordentligt. Ingen kan beskylla E-type eller hans tjejer på scen för någon playback i detta gig.

Detta var äkta vara. Showen varade nästan två timmar, något som också är ovanligt för en artist av denna kaliber på ett så litet ställe.

Det var mycket folk. De fem första raderna var fyllda av lyckliga kvinnor i alla åldrar som ville sjunga med E-type. Något många även fick då han ofta var ute i publiken med sin mikrofon.

Parkeringen var omgjord till utomhusarena och efter midnatt drogs showen igång med blixtar, eld och dunder! Martin Eriksson var i toppform och det märktes verkligen att han trivdes genuint med att spela i just Falköping. Han bjöd verkligen på sig själv och for runt som en ekorre i publiken som räknade dryga 1 000 personer.

– Mitt team gnäller på att man inte har en riktig scen här, men för publiken i Falköping står jag gärna och spelar på en SJ-pall!

Det krävs både is i magen och mycket tur att få hit en så stor artist som E-type. När Bröderna Pierre och Björn Carlsson startade Bredablick i februari 2011 fanns en dröm om just detta. E-type spelade på ”vikingafesten” på Bredablick 2012 och det var en mycket lyckad tillställning. Något E-type även tyckte själv.

Det märktes under kvällens spelning att Martin verkligen trivdes, han improviserade och var avslappnad. Det blev lite fel både i musiken och texterna här och där men efter fyra låtar satte sig verkligen showen ordentligt. Ingen kan beskylla E-type eller hans tjejer på scen för någon playback i detta gig.

Detta var äkta vara. Showen varade nästan två timmar, något som också är ovanligt för en artist av denna kaliber på ett så litet ställe.

Det var mycket folk. De fem första raderna var fyllda av lyckliga kvinnor i alla åldrar som ville sjunga med E-type. Något många även fick då han ofta var ute i publiken med sin mikrofon.

  • Robert Löfgren