06 nov 2014 14:54

23 jan 2015 15:53

Teaterboven redo för revypremiären på lördag

Teaterboven hade generalrepetition under onsdagen på den nya revyn ”Fortsättning följer”. Premiär blir det på Stadsteatern på lördag.

Det är 31 året man sätter upp revyn. I år blir det elva föreställningar under den närmsta månaden. Som vanligt samlar man ihop det bästa av det mesta som hänt i komunen under det gångna året. (Cittaslow)snigeln får sig som vanligt en känga, men även lokala företeelser som bowlinghallen, Sverigedemokraternas brännbollsmatch, parkerade godståg, Malta Johanna och rivningen av silon. Mycket kommer upp till ytan och serveras med en stor nypa salt.

– Varför är man med och spelar revy i teaterboven? I mitt fall är det för jag inte fick plats på dramaten! Thomas Edwass spelar en sur vaktmästare som drar runt en städvagn på scen och presenterar de olika sketcherna.

Det är Mats Sandelius från Kungshamn som är regissör för trettonde gången och han får uppbackning av Pekka Gustavsson från Göteborg. Scenograf är Stefan ”Stizze” Larsson och Carin Ahlenius står för koreografin, hon är även med på scen och produktionsansvarig tillsammans med Linda Jonsson. Scenarbetare Bosse Käll har inte missat en revy sedan 1983.

På scen: Carin Ahlenius, Linda Jonsson, Erik Lund, Sofia Persson, Michael Bruto, Anders Stenholm, Thomas Edwass, Viktoria Wallin och Claes Hagman. Bandet består av Mattias Jarlhed, Joakim Kanon, Jimmy Laakso och Andreas Larsson. Bakom scenen finns : Bo Käll, Nils-Olof Gustafsson, Torbjörn Jonsson, Birgit Holm och Berit Johansson.

Det är 31 året man sätter upp revyn. I år blir det elva föreställningar under den närmsta månaden. Som vanligt samlar man ihop det bästa av det mesta som hänt i komunen under det gångna året. (Cittaslow)snigeln får sig som vanligt en känga, men även lokala företeelser som bowlinghallen, Sverigedemokraternas brännbollsmatch, parkerade godståg, Malta Johanna och rivningen av silon. Mycket kommer upp till ytan och serveras med en stor nypa salt.

– Varför är man med och spelar revy i teaterboven? I mitt fall är det för jag inte fick plats på dramaten! Thomas Edwass spelar en sur vaktmästare som drar runt en städvagn på scen och presenterar de olika sketcherna.

Det är Mats Sandelius från Kungshamn som är regissör för trettonde gången och han får uppbackning av Pekka Gustavsson från Göteborg. Scenograf är Stefan ”Stizze” Larsson och Carin Ahlenius står för koreografin, hon är även med på scen och produktionsansvarig tillsammans med Linda Jonsson. Scenarbetare Bosse Käll har inte missat en revy sedan 1983.

På scen: Carin Ahlenius, Linda Jonsson, Erik Lund, Sofia Persson, Michael Bruto, Anders Stenholm, Thomas Edwass, Viktoria Wallin och Claes Hagman. Bandet består av Mattias Jarlhed, Joakim Kanon, Jimmy Laakso och Andreas Larsson. Bakom scenen finns : Bo Käll, Nils-Olof Gustafsson, Torbjörn Jonsson, Birgit Holm och Berit Johansson.

  • Robert Löfgren