13 dec 2014 16:54

23 jan 2015 15:17

Kvinnan anhållen efter misshandel

FALKÖPING

En kvinna anhölls natten till lördag misstänkt för misshandel av en man. Polis kallades till parets gemensamma bostad två gånger under fredagskvällen. Hon ska ha bitit och slagit mannen, men anmäler samtidigt honom för misshandel. Polisen lät paret vara kvar i lägenheten efter den första utryckningen, men vid den andra beslutade åklagaren att kvinnan skulle tas med och anhållas uppger polisens presstalesmän vid Länskommunikationscentralen i Göteborg.

Kvinnan släpptes på frit fot senare under lördagen.

En kvinna anhölls natten till lördag misstänkt för misshandel av en man. Polis kallades till parets gemensamma bostad två gånger under fredagskvällen. Hon ska ha bitit och slagit mannen, men anmäler samtidigt honom för misshandel. Polisen lät paret vara kvar i lägenheten efter den första utryckningen, men vid den andra beslutade åklagaren att kvinnan skulle tas med och anhållas uppger polisens presstalesmän vid Länskommunikationscentralen i Göteborg.

Kvinnan släpptes på frit fot senare under lördagen.