15 dec 2014 06:00

23 jan 2015 15:17

Möte om asylboende

Migrationsverket har bjudit in allmänheten till informationsmöte med anledning av att ett nytt tillfälligt boende för asylsökande öppnas i Gudhem.

I inbjudan sägs att Migrationsverket på mötet kommer att ge övergripande information om Migrationsverket och mottagningsenhetens arbete. Det kommer finnas möjlighet att ställa frågor under mötet. Även representanter från Falköpings kommun kommer att medverka.

Migrationsverket har bjudit in allmänheten till informationsmöte med anledning av att ett nytt tillfälligt boende för asylsökande öppnas i Gudhem.

I inbjudan sägs att Migrationsverket på mötet kommer att ge övergripande information om Migrationsverket och mottagningsenhetens arbete. Det kommer finnas möjlighet att ställa frågor under mötet. Även representanter från Falköpings kommun kommer att medverka.