16 dec 2014 07:58

23 jan 2015 15:17

Inbrottsförsök i klockbutik

Två ynglingar försökte under natten till tisdag ta sig in en klockbutik på Storgatan i Falköping. Larmet inkom strax efter klockan fyra då vittnen sett de två personerna när de kastat sten mot butikens skyltfönster. De skrämdes dock bort av allmänheten som uppmärksammat deras beteende. Polis kom till platsen och upprättade en anmälan om försök till inbrott.

Vid 05.20-tiden var det dock dags igen. Ett larm inkom och väktare som var snabbt på plats kunde konstatera att ytterligare två stenar hade kastats mot fönstret, dock utan att ha lyckats med att krossa fönstret, endast orsakat sprickor.

Två ynglingar försökte under natten till tisdag ta sig in en klockbutik på Storgatan i Falköping. Larmet inkom strax efter klockan fyra då vittnen sett de två personerna när de kastat sten mot butikens skyltfönster. De skrämdes dock bort av allmänheten som uppmärksammat deras beteende. Polis kom till platsen och upprättade en anmälan om försök till inbrott.

Vid 05.20-tiden var det dock dags igen. Ett larm inkom och väktare som var snabbt på plats kunde konstatera att ytterligare två stenar hade kastats mot fönstret, dock utan att ha lyckats med att krossa fönstret, endast orsakat sprickor.