16 dec 2014 21:57

23 jan 2015 15:17

Lastbilar i olycka vid Hornborgarsjön

En olycka med flera fordon inblandade inträffade vid 20.30-tiden på vägen mellan Falköping och Skara.

Enligt Falköpings tidning började krocken med att en personbil körde in i en lastbil på den glashala vägen i närheten av Hornborgarsjön. Sedan kom ytterligare en lastbil och körde in i de andra fordonen. Två personbilar till drabbades också. Ingen av de inblandade personerna behövdes dock föras till sjukhus.

Enligt Falköpings tidning började krocken med att en personbil körde in i en lastbil på den glashala vägen i närheten av Hornborgarsjön. Sedan kom ytterligare en lastbil och körde in i de andra fordonen. Två personbilar till drabbades också. Ingen av de inblandade personerna behövdes dock föras till sjukhus.