01 jan 2015 14:53

23 jan 2015 15:18

Man rånades och sparkades

FALKÖPING

En man utsattes för ett rån vid Järnvägsstationen i Falköping under nyårsnatten. Det var vid 05.30-tiden som mannen attackerades av två män i 20-25 årsåldern. Enligt anmälarens egna uppgifter puttade männen ner honom på marken och tog hans telefon. Sedan kastade de telefonen i marken så den gick sönder. Därefter sparkade de anmälaren på bena. När polis kom till platsen erbjöds mannen ambulans men avböjde.

– Vi kommer eventuellt att genomföra en spårsäkring på mobiltelefonen. Vi har upprättat en anmälan om rån, säger polisens presstalesman Peter Adlersson.

En man utsattes för ett rån vid Järnvägsstationen i Falköping under nyårsnatten. Det var vid 05.30-tiden som mannen attackerades av två män i 20-25 årsåldern. Enligt anmälarens egna uppgifter puttade männen ner honom på marken och tog hans telefon. Sedan kastade de telefonen i marken så den gick sönder. Därefter sparkade de anmälaren på bena. När polis kom till platsen erbjöds mannen ambulans men avböjde.

– Vi kommer eventuellt att genomföra en spårsäkring på mobiltelefonen. Vi har upprättat en anmälan om rån, säger polisens presstalesman Peter Adlersson.