01 jan 2015 16:42

23 jan 2015 15:18

Misshandel och hot

FALKÖPING

Strax efter klockan 18.00 på nyårsafton fick polisen in ett larm om ett pågående storbråk i en trappuppgång på Hjelmarsrörsgatan i Falköping. När polisen kom till platsen påträffades endast två personer, varav en hade blivit hotad och en som blödde från näsan efter ett slag.

Polisen upprättade en anmälan om olaga hot samt en anmälan en misshandel. Enligt anmälarna rörde det sig om ett tiotal, för dem, okända personer som attackerat och hotat dem.

Strax efter klockan 18.00 på nyårsafton fick polisen in ett larm om ett pågående storbråk i en trappuppgång på Hjelmarsrörsgatan i Falköping. När polisen kom till platsen påträffades endast två personer, varav en hade blivit hotad och en som blödde från näsan efter ett slag.

Polisen upprättade en anmälan om olaga hot samt en anmälan en misshandel. Enligt anmälarna rörde det sig om ett tiotal, för dem, okända personer som attackerat och hotat dem.