13 feb 2015 11:00

13 feb 2015 11:00

Cellokonsert i Ekehagen

Det bjuds in till cellokonsert i Ekehagens Forntidsby utanför Åsarp i morgon förmiddag. Det är cellisten Sebastian Freij, ursprungligen från Tidaholm, som kommer att underhålla gästerna. Den senaste tiden har han haft ett hektiskt schema med 18 spelningar på en vecka, konserten i Ekehagen blir den sista på turnén.

Freij är egentligen en klassiskt skolad cellist men eftersom han också tycker om modern musik blandar han gärna genrer.

Det bjuds in till cellokonsert i Ekehagens Forntidsby utanför Åsarp i morgon förmiddag. Det är cellisten Sebastian Freij, ursprungligen från Tidaholm, som kommer att underhålla gästerna. Den senaste tiden har han haft ett hektiskt schema med 18 spelningar på en vecka, konserten i Ekehagen blir den sista på turnén.

Freij är egentligen en klassiskt skolad cellist men eftersom han också tycker om modern musik blandar han gärna genrer.