16 feb 2015 15:48

16 feb 2015 15:48

Ceasarskôj i Östra Tunhems teater

Det är sjätte gången som Ullberg och Ljung är på’t igen med en rolig humorshow på Östra Tunhems teater i Ceasarstugan utanför Falköping. Premiärföreställningen var i lördags i en utsåld teater med 221 personer.

Det har varit ett enormt tryck på biljetter och man har redan sålt över 3000 biljetter innan man ens öppnat dörrarna. Det är nästan slutsålt med biljetter fram till sista föreställningen den 21 mars. Cesarskôj är en två timmar lång revynummerunderhållning i två akter med kaffepaus emellan. Den här gången var det mycket träffsäker humor med flera inslag av politisk satir.

Ljung som flyktingkung

Andreas Ljung gjorde ett bejublat nummer som flyktingkungen Bert Karlsson. Han äter semlor och pratar i mobiltelefon. Precis som i verkligheten med riktig bred Skaradialekt. Hela Alliansen var samlad där de spelar Nya Bondespelet. Marita Geszti är klockren som Annie Lööf som verkligen trivs som fisken i vattnet medan Johanna Ströms version av Anna Kinberg Batra hellre vill vara i stan.

Kinberg/Lööf utmanade även varandra i flera sketcher. De sjöng på scenen i Lena PH-tappning i ”Överens” där de slogs om mikrofonen och tävlade om att vara i det politiska rampljuset. Marita gör sig även bra som präst i flera nummer med mycket sång, musik och dråpliga inslag.

Totalt hade man 25 olika nummer utan en tråkig sekund. Östra Tunhems teater har fantastiskt ljud, ljus och bra sittplatser med en fin överblick från alla platser. Kultur av hög klass mitt i ingenstans.

15 tillfällen

Revyn på Cesarstugan ger denna föreställning under både fredagar och lördagar vid totalt 15 tillfällen.

Förutom teatern finns det mat och dryck i restaurangen och möjlighet att titta runt på alla Ceasarstugans fantastiska miljöer. Allt är mycket tidstypiskt för hur det såg ut i Sverige för 70 år sedan. Man har även ett eget gårdsbageri.

Det har varit ett enormt tryck på biljetter och man har redan sålt över 3000 biljetter innan man ens öppnat dörrarna. Det är nästan slutsålt med biljetter fram till sista föreställningen den 21 mars. Cesarskôj är en två timmar lång revynummerunderhållning i två akter med kaffepaus emellan. Den här gången var det mycket träffsäker humor med flera inslag av politisk satir.

Ljung som flyktingkung

Andreas Ljung gjorde ett bejublat nummer som flyktingkungen Bert Karlsson. Han äter semlor och pratar i mobiltelefon. Precis som i verkligheten med riktig bred Skaradialekt. Hela Alliansen var samlad där de spelar Nya Bondespelet. Marita Geszti är klockren som Annie Lööf som verkligen trivs som fisken i vattnet medan Johanna Ströms version av Anna Kinberg Batra hellre vill vara i stan.

Kinberg/Lööf utmanade även varandra i flera sketcher. De sjöng på scenen i Lena PH-tappning i ”Överens” där de slogs om mikrofonen och tävlade om att vara i det politiska rampljuset. Marita gör sig även bra som präst i flera nummer med mycket sång, musik och dråpliga inslag.

Totalt hade man 25 olika nummer utan en tråkig sekund. Östra Tunhems teater har fantastiskt ljud, ljus och bra sittplatser med en fin överblick från alla platser. Kultur av hög klass mitt i ingenstans.

15 tillfällen

Revyn på Cesarstugan ger denna föreställning under både fredagar och lördagar vid totalt 15 tillfällen.

Förutom teatern finns det mat och dryck i restaurangen och möjlighet att titta runt på alla Ceasarstugans fantastiska miljöer. Allt är mycket tidstypiskt för hur det såg ut i Sverige för 70 år sedan. Man har även ett eget gårdsbageri.