16 feb 2015 15:05

16 feb 2015 15:06

Salomonsen, Ronander och Fagerlund till stadsteatern

Danska rockdrottningen Sanne Salomonsen och Mats Ronander gör ett stopp i Falköping och stadsteatern den 5 mars under sin vårturné ”Skandinaviska musiklegender”.

Med sig har de musikern Benneth Fagerlund och tillsammans blandar de hits, humor och personliga anekdoter. ”Den jeg elsker”, ”Kött och blod”, ”Gör mig lycklig nu ...”. Många är de välkända låtar som artisterna Salomonsen, Ronander och Fagerlund har levererat genom åren.

Musikerna har fyra händelserika decennier bakom sig som artister, både från Sannes och Mats respektive solokarriärer och dessutom från Mats Ronanders arbeten med artister som ABBA, Ted Gärdestad, Ulf Lundell och Eric Clapton.

– Det blir en underbar turnévår, säger Mats Ronander.

– Scenerna runt om i landet kommer att brinna av närhet, kärlek och musikaliska äventyr.

Sanne Salomonsen är just nu aktuell i Melodifestivalen på SVT.

Med sig har de musikern Benneth Fagerlund och tillsammans blandar de hits, humor och personliga anekdoter. ”Den jeg elsker”, ”Kött och blod”, ”Gör mig lycklig nu ...”. Många är de välkända låtar som artisterna Salomonsen, Ronander och Fagerlund har levererat genom åren.

Musikerna har fyra händelserika decennier bakom sig som artister, både från Sannes och Mats respektive solokarriärer och dessutom från Mats Ronanders arbeten med artister som ABBA, Ted Gärdestad, Ulf Lundell och Eric Clapton.

– Det blir en underbar turnévår, säger Mats Ronander.

– Scenerna runt om i landet kommer att brinna av närhet, kärlek och musikaliska äventyr.

Sanne Salomonsen är just nu aktuell i Melodifestivalen på SVT.