19 feb 2015 12:26

19 feb 2015 12:26

Hon får KD:s röstfrån Falköping

Kandidat med kopplingar

Ebba Busch Thor är Falköpings kandidat till ny partiledare för Kristdemokraterna.

Kristdemokraterna i Falköping har nu nominerat sin kandidat till partiledarposten efter Göran Hägglund. Lokalavdelningen i Falköping har enhälligt beslutat att förorda Ebba Busch Thor till ny ledare för partiet.

– Det är dags för en kvinnlig partiledare för Kristdemokraterna och Ebba är duktig och kompetent. Hon skulle vara en bra representant för partiet och vi tror hon kan utveckla det i rätt riktning, säger Dan Hovskär gruppledare för Kristdemokraterna i Falköping i ett pressmeddelande.

Ebba Busch Thor har kopplingar till Falköping och Skaraborg. Hennes morfar var född i Vilske-Kleva och hennes föräldrar köpte morfars hus i Blikstorp utanför Korsberga som nu används som sommarställe. Dessutom har Ebba Busch Thor en morbror som bor i Falköping.

Kristdemokraterna i Falköping har nu nominerat sin kandidat till partiledarposten efter Göran Hägglund. Lokalavdelningen i Falköping har enhälligt beslutat att förorda Ebba Busch Thor till ny ledare för partiet.

– Det är dags för en kvinnlig partiledare för Kristdemokraterna och Ebba är duktig och kompetent. Hon skulle vara en bra representant för partiet och vi tror hon kan utveckla det i rätt riktning, säger Dan Hovskär gruppledare för Kristdemokraterna i Falköping i ett pressmeddelande.

Ebba Busch Thor har kopplingar till Falköping och Skaraborg. Hennes morfar var född i Vilske-Kleva och hennes föräldrar köpte morfars hus i Blikstorp utanför Korsberga som nu används som sommarställe. Dessutom har Ebba Busch Thor en morbror som bor i Falköping.