03 mar 2015 11:08

03 mar 2015 11:08

23-åring häktades - kräver ersättning

En 23-åring i Falköping vill ha ersättning från staten då han varit frihetsberövad.

Mannen misstänktes för stöld och anhölls och häktades i januari. Men brottsmisstankarna är nu avskrivna och mannen ansöker därför om ersättning. Justitiekanslern, JK, som beslutar om ersättningen fick mannens begäran i mitten av februari.

23-åringen begär ersättning enligt praxis för de tio dagar som han var frihetsberövad.

 

Mannen misstänktes för stöld och anhölls och häktades i januari. Men brottsmisstankarna är nu avskrivna och mannen ansöker därför om ersättning. Justitiekanslern, JK, som beslutar om ersättningen fick mannens begäran i mitten av februari.

23-åringen begär ersättning enligt praxis för de tio dagar som han var frihetsberövad.