10 mar 2015 21:00

10 mar 2015 21:00

Franska pärlor i S:ta Helena kyrka

På lördag eftermiddag kan man lyssna till klassisk flöjt- och pianomusik i S:ta Helena kyrka i Skövde.

Falköpingsbördiga Helena Kahrs och Jenny Tidqvist Karlsson bjuder på ett program de kallar Franska Pärlor. Många av flöjtrepertoarens verk kommer från Frankrike och i programmet framförs den välkända sonaten av Poulenc, delar ur en romantisk svit av Ch. M. Widor, Bourrée av Rhené-Baton samt Fantasie-Brillante på teman ur Bizets Carmen av Francois Borne.

På lördag eftermiddag kan man lyssna till klassisk flöjt- och pianomusik i S:ta Helena kyrka i Skövde.

Falköpingsbördiga Helena Kahrs och Jenny Tidqvist Karlsson bjuder på ett program de kallar Franska Pärlor. Många av flöjtrepertoarens verk kommer från Frankrike och i programmet framförs den välkända sonaten av Poulenc, delar ur en romantisk svit av Ch. M. Widor, Bourrée av Rhené-Baton samt Fantasie-Brillante på teman ur Bizets Carmen av Francois Borne.