11 mar 2015 05:00

11 mar 2015 05:00

Ny gemenskapsträff

Gemenskapsträff om ”Marseilles ängel” blir det i Allianskyrkan i Falköping på torsdag eftermiddag.

Det är Lennart Nilsson från Köla i Värmland som berättar om Astrid Nilsson, sockenflickan som blev ängel i Marseille och som kallades för Marseilles ängel. Hon jobbade i Marseilles slum i 25 år. Astrid jobbade i sin ungdom som pingstevangelist i Falköping, men var född i Brunskog i Värmland. Hon avled i Falköping 1995.

Gemenskapsträff om ”Marseilles ängel” blir det i Allianskyrkan i Falköping på torsdag eftermiddag.

Det är Lennart Nilsson från Köla i Värmland som berättar om Astrid Nilsson, sockenflickan som blev ängel i Marseille och som kallades för Marseilles ängel. Hon jobbade i Marseilles slum i 25 år. Astrid jobbade i sin ungdom som pingstevangelist i Falköping, men var född i Brunskog i Värmland. Hon avled i Falköping 1995.