12 mar 2015 05:00

12 mar 2015 05:00

Tidaholmsblues på Ranten

Moa Blücher Bluesband från Tidaholm gästar Ranten den sista fredagen i mars under en after work.

Moa Blücher Bluesband är ett blues- och rocksinspirerat gäng från Tidaholm som består utav en skön blandning av nya fräscha förmågor som backas upp av lite mer rutinerade musiker. Fredag 27 mars gästar de Falköping då de spelar på en afterwork på Hotell Ranten.

Moa Blücher och Anna Gustafsson är de färgstarka brudarna som frontar bandet. Moa är en mycket karismatisk sångerska, och många anser att hon kommer att konkurrera som Sveriges nya bluesdrottning. Moa låter kaxig med sin starka pipa och hon kompletteras fint av Annas ljuva, kraftfulla sång.

Eget material

Det levereras eget material med rockig blues mixat med sköna tolkningar från andra artisters låtskatter, och rejält sväng på Hotell Rantens utlovas.

Arrangemanget görs ihop med Studiefrämjandet.

Moa Blücher Bluesband är ett blues- och rocksinspirerat gäng från Tidaholm som består utav en skön blandning av nya fräscha förmågor som backas upp av lite mer rutinerade musiker. Fredag 27 mars gästar de Falköping då de spelar på en afterwork på Hotell Ranten.

Moa Blücher och Anna Gustafsson är de färgstarka brudarna som frontar bandet. Moa är en mycket karismatisk sångerska, och många anser att hon kommer att konkurrera som Sveriges nya bluesdrottning. Moa låter kaxig med sin starka pipa och hon kompletteras fint av Annas ljuva, kraftfulla sång.

Eget material

Det levereras eget material med rockig blues mixat med sköna tolkningar från andra artisters låtskatter, och rejält sväng på Hotell Rantens utlovas.

Arrangemanget görs ihop med Studiefrämjandet.