21 mar 2015 11:20

21 mar 2015 11:20

Hellströms gitarrist till Falköping

Ållebergsgymnasiets skolkör hyllar den legendariska duon Simon & Garfunkel i en konsert i Pingstkyrkan i Falköping på tisdag kväll.

Vid konserten medverkar även Simon Ljungman på sång och gitarr. Ljungman spelar gitarr i Håkan Hellströms kompband sedan 2008 och är medlem i bandet Augustifamiljen i SVT-programmet På spåret. Han är också musikalisk ledare vid Vara konserthus. Övriga musiker är Fredrik Berglund och Anna Lund.

Ållebergsgymnasiets skolkör hyllar den legendariska duon Simon & Garfunkel i en konsert i Pingstkyrkan i Falköping på tisdag kväll.

Vid konserten medverkar även Simon Ljungman på sång och gitarr. Ljungman spelar gitarr i Håkan Hellströms kompband sedan 2008 och är medlem i bandet Augustifamiljen i SVT-programmet På spåret. Han är också musikalisk ledare vid Vara konserthus. Övriga musiker är Fredrik Berglund och Anna Lund.