15 apr 2015 09:12

15 apr 2015 09:12

Begärs häktade efter grov misshandel

Slog man med hammare

De tre män som misstänks ha trängt sig in hos en man i en lägenhet i Falköping där de bland annat misshandlade honom med en hammare, har nu begärts häktade.

Det var i söndags eftermiddag som tre män trängde sig tre män in hos en annan man i Falköping för att driva in en skuld. Inne i lägenheten ska de ha tagit strypgrepp på honom och de ska också ha slagit honom med en hammare.

När de gick tog de med sig mannens mobil. Senare under dagen fastnade männen i en drograttfyllerikontroll och de kunde gripas misstänkta för gärningen mot mannen i lägenheten, offret hade känt två dem vid namn. Männen fördes till polisstationen i Skövde för förhör. De anhölls senare och på onsdagsförmiddagen begärdes de häktade misstänkta för grov misshandel och grov stöld.

Häktningsförhandlingarna kommer att hållas vid Skaraborgs tingsrätt i Skövde senare under dagen.

Det var i söndags eftermiddag som tre män trängde sig tre män in hos en annan man i Falköping för att driva in en skuld. Inne i lägenheten ska de ha tagit strypgrepp på honom och de ska också ha slagit honom med en hammare.

När de gick tog de med sig mannens mobil. Senare under dagen fastnade männen i en drograttfyllerikontroll och de kunde gripas misstänkta för gärningen mot mannen i lägenheten, offret hade känt två dem vid namn. Männen fördes till polisstationen i Skövde för förhör. De anhölls senare och på onsdagsförmiddagen begärdes de häktade misstänkta för grov misshandel och grov stöld.

Häktningsförhandlingarna kommer att hållas vid Skaraborgs tingsrätt i Skövde senare under dagen.