26 apr 2015 14:41

26 apr 2015 14:41

Tappade platt-tv vid inbrott

Strax efter klockan 01 natten mot söndag larmades polisen till Dotorpsgatan i Falköping.

Ett vittne hade då hört glaskross vid Dotorpsskolan.

När polisen kommer fram anträffas en man född 1989 intill en personbil med en krossad ruta. Mannen har förmodligen försök tillgripa en platt-TV som han sedan har tappat och mannen hade glaskross på sig.

Mannen greps och fördes till polisstationen för vidare utredning.

Ett vittne hade då hört glaskross vid Dotorpsskolan.

När polisen kommer fram anträffas en man född 1989 intill en personbil med en krossad ruta. Mannen har förmodligen försök tillgripa en platt-TV som han sedan har tappat och mannen hade glaskross på sig.

Mannen greps och fördes till polisstationen för vidare utredning.