27 apr 2015 06:48

27 apr 2015 07:29

Bländad av solen - krockade med mötande bilist

UPPDATERAD (07.29) En kvinnlig bilist blev bländad av solen när hon kom körande på Sörbyvägen utanför Floby vid 06.30-tiden på måndagsmorgonen.

Hon kom över på fel sida vägen och kolliderade med en manlig bilist som kom från andra hållet. De båda fördes till sjukhus med lindriga skador. Mannen ska ha skadat handleden och kvinnan uppges ha varit chockad. Enligt larmet ska det ha brunnit i en av bilarna, men detta visade sig inte stämma.

Hon kom över på fel sida vägen och kolliderade med en manlig bilist som kom från andra hållet. De båda fördes till sjukhus med lindriga skador. Mannen ska ha skadat handleden och kvinnan uppges ha varit chockad. Enligt larmet ska det ha brunnit i en av bilarna, men detta visade sig inte stämma.

Till händelsekartan