29 apr 2015 18:00

29 apr 2015 18:00

Fyra Jönnvandringar i sommar

VANDRINGAR. Under sommaren bjuder Jönnsällskapet in till fyra stadsvandringar i Falköping med John Jönn Liedholm som tema. Jönn föddes och levde större delen av sitt liv i Falköping. Hans dikter och konst är starkt förknippade med landsbygden runt Falköping, men Jönn var en stadsbo.

Vid fyra tillfällen, med start 9 maj, har man möjlighet att, med Perra Ljungberg som guide, besöka de platsar i Falköping som har anknytning till Jönns liv.

VANDRINGAR. Under sommaren bjuder Jönnsällskapet in till fyra stadsvandringar i Falköping med John Jönn Liedholm som tema. Jönn föddes och levde större delen av sitt liv i Falköping. Hans dikter och konst är starkt förknippade med landsbygden runt Falköping, men Jönn var en stadsbo.

Vid fyra tillfällen, med start 9 maj, har man möjlighet att, med Perra Ljungberg som guide, besöka de platsar i Falköping som har anknytning till Jönns liv.