11 maj 2015 19:37

11 maj 2015 19:37

Storbråk vid Åttagården

Polisen fick in ett larm om ett storbråk mellan ett 20-tal personer vid Åttagården på Hjelmarörsgatan i Falköping under måndagseftermiddagen. När polisen kom till platsen påträffades en avsvimmad kvinna, dock utan fysiska skador i övrigt,  som fördes till sjukhus med ambulans.

Det är ännu oklart vad som ska ha legat bakom bråket, men det finns enligt uppgifter tilll polisen uppgifter om att knivar ska ha varit synliga.

En man som försökte lugna ned folksamlingen och avbryta bråket ska själv ha blivit hotad.

 

Polisen fick in ett larm om ett storbråk mellan ett 20-tal personer vid Åttagården på Hjelmarörsgatan i Falköping under måndagseftermiddagen. När polisen kom till platsen påträffades en avsvimmad kvinna, dock utan fysiska skador i övrigt,  som fördes till sjukhus med ambulans.

Det är ännu oklart vad som ska ha legat bakom bråket, men det finns enligt uppgifter tilll polisen uppgifter om att knivar ska ha varit synliga.

En man som försökte lugna ned folksamlingen och avbryta bråket ska själv ha blivit hotad.