12 maj 2015 10:57

12 maj 2015 10:57

Anna-Lena Mann kan bli sommarpratare i P1

Åtta personer slåss om att få bli sommarpratare i P1. Anna-Lena Mann från Falköping är en av dem. Just nu kan du rösta på Radio Skaraborgs hemsida.

Vill du höra ett inslag från Falköpingspolisen Anna-Lena Mann, känd krönikör i GT, eller vill du hellre lyssna på en zombiexpert från Stockholm?

På radions hemsida finns det ljudklipp från alla bidragen. Anna-Lena berättar om en händelse i jobbet som hon inte kan släppa och låg sömnlös natten efteråt - ett utdrag ur hennes sommarprat i Radio Skaraborg förra sommaren.

De övriga bidragen är Börje Erdtman (pensionär, Mölltorp), Elin Åström (Piteå), Britt Reuterwall (pensionär, Norrköping), Patrik Sjöberg (elektriker Eksjö), Viveka Lindén (läkare Uppsala), Henrik Ljungkvist (rektor, Strängnäs) och Herman Geijer (zombiöverlevandsexpert, Stockholm).

Vill du höra ett inslag från Falköpingspolisen Anna-Lena Mann, känd krönikör i GT, eller vill du hellre lyssna på en zombiexpert från Stockholm?

På radions hemsida finns det ljudklipp från alla bidragen. Anna-Lena berättar om en händelse i jobbet som hon inte kan släppa och låg sömnlös natten efteråt - ett utdrag ur hennes sommarprat i Radio Skaraborg förra sommaren.

De övriga bidragen är Börje Erdtman (pensionär, Mölltorp), Elin Åström (Piteå), Britt Reuterwall (pensionär, Norrköping), Patrik Sjöberg (elektriker Eksjö), Viveka Lindén (läkare Uppsala), Henrik Ljungkvist (rektor, Strängnäs) och Herman Geijer (zombiöverlevandsexpert, Stockholm).