14 maj 2015 15:24

14 maj 2015 15:24

Lastbil körde av vägen

FALKÖPING

En lastbil körde av vägen i höjd med Gudhem på länsväg 184 mellan Falköping och Skara tidigt på torsdagsmorgonen. Vid olyckan hamnade lastbilen i diket med släpet kvar uppe på vägen, vilket orsakade en del problem för trafiken under förmiddagen då vägen delvis var avstängd.

Vid 14-tiden på eftermiddagen var bärgningsarbetet avslutat. Lastbilsföraren klarade sig oskadd.

En lastbil körde av vägen i höjd med Gudhem på länsväg 184 mellan Falköping och Skara tidigt på torsdagsmorgonen. Vid olyckan hamnade lastbilen i diket med släpet kvar uppe på vägen, vilket orsakade en del problem för trafiken under förmiddagen då vägen delvis var avstängd.

Vid 14-tiden på eftermiddagen var bärgningsarbetet avslutat. Lastbilsföraren klarade sig oskadd.