15 maj 2015 10:50

15 maj 2015 12:26

Person skadad i fallolycka

En olycka inträffade på Volvo i Floby strax före klockan halv tio på fredagsförmiddagen. Exakt vad som hade hänt var i ett första skede okänt men klart var att en person har fallit och skadat sig. Polis och ambulans kallades till platsen.

Direkt efter fallet var personen vaken och talbar och senare framkom också uppgifter om att personen hade fallit baklänges och bedömningen från olycksplatsen var att personen inte var allvarligt skadad.

 

En olycka inträffade på Volvo i Floby strax före klockan halv tio på fredagsförmiddagen. Exakt vad som hade hänt var i ett första skede okänt men klart var att en person har fallit och skadat sig. Polis och ambulans kallades till platsen.

Direkt efter fallet var personen vaken och talbar och senare framkom också uppgifter om att personen hade fallit baklänges och bedömningen från olycksplatsen var att personen inte var allvarligt skadad.