15 maj 2015 13:39

15 maj 2015 13:39

Slog offer med hammare

ÅTAL: Tre åtalas för grov misshandel

Tre män slog en annan man med hammare i ansiktet. De tog också struptag på honom och sparkade och slog mot hans kropp. Nu åtalas trion misstänkta för bland annat grov misshandel.

De tre männen, mellan 30 och 44 år gamla och hemmahörande i Falköping och Ulricehamn, ska ha attackerat en man i hans bostad i Falköping i april. Enligt vissa uppgifter handlade det om att driva in en skuld. Enligt åklagaren har männen misshandlat mannen genom att slå och sparka honom både mot ansikte och kropp. De tog också struptag på honom och slog honom i ansiktet med en hammare. Åklagaren anser att brottet är grovt eftersom de tre visat särskild hänsynslöshet och råhet.

Vid samma tillfälle tog de mannens mobil, därför åtalas de också misstänkta för grov stöld. Brottet är grovt just eftersom de först trängt sig in i hans bostad och misshandlat honom. Efter misshandeln och stölden försvann männen från platsen men stoppades senare samma dag i en poliskontroll.

Männen förnekar brott.

De tre männen, mellan 30 och 44 år gamla och hemmahörande i Falköping och Ulricehamn, ska ha attackerat en man i hans bostad i Falköping i april. Enligt vissa uppgifter handlade det om att driva in en skuld. Enligt åklagaren har männen misshandlat mannen genom att slå och sparka honom både mot ansikte och kropp. De tog också struptag på honom och slog honom i ansiktet med en hammare. Åklagaren anser att brottet är grovt eftersom de tre visat särskild hänsynslöshet och råhet.

Vid samma tillfälle tog de mannens mobil, därför åtalas de också misstänkta för grov stöld. Brottet är grovt just eftersom de först trängt sig in i hans bostad och misshandlat honom. Efter misshandeln och stölden försvann männen från platsen men stoppades senare samma dag i en poliskontroll.

Männen förnekar brott.