15 maj 2015 12:31

15 maj 2015 12:31

Två förare till sjukhus efter krock

Strax innan klockan 11 på fredagsförmiddagen inträffade en trafikolycka på riksväg 47 Leaby i Vartoftakorset.

Det rörde sig om två personbilar som kolliderade.

Ambulans, räddningstjänst och polis larmades till platsen. En bil hade hamnat i diket och den andra var kvar på vägen. Bilarna ska ha varit rejält kvaddade och båda förarna har körts till sjukhus med okända pesonskador. Båda var dock vid medvetande.

Vägen stängdes av under en tid men från klockan 11.31 flyter trafiken åter på platsen.

Det rörde sig om två personbilar som kolliderade.

Ambulans, räddningstjänst och polis larmades till platsen. En bil hade hamnat i diket och den andra var kvar på vägen. Bilarna ska ha varit rejält kvaddade och båda förarna har körts till sjukhus med okända pesonskador. Båda var dock vid medvetande.

Vägen stängdes av under en tid men från klockan 11.31 flyter trafiken åter på platsen.