26 maj 2015 06:55

26 maj 2015 06:56

"Övertalades att byta teleoperatör"

Falköpingsbon var berusad då han blev uppringd och minns därför inte att han gick med på att byta teleoperatör. Nu anmäler han säljföretaget till Allmänna reklamationsnämnden.

Mannen uppger i sin anmälan att han blev uppringd på sin Nix-spärrade telefon och övertalad av en ”påstridig säljare” att byta operatör för sin fasta telefoni.

Men detta blev han inte medveten om förrän en månad efter samtalet då han fick en räkning från den nye operatören. Han kontaktade då säljföretaget och sa att han varit berusad då de ringde honom och att han inte hade en aning om vilka avtal han ingått. Mannen sade direkt upp avtalet men tvingades betala drygt 2 000 kronor för den tid han bundit sig för. Nu kräver han att få pengarna tillbaka.

Mannen uppger i sin anmälan att han blev uppringd på sin Nix-spärrade telefon och övertalad av en ”påstridig säljare” att byta operatör för sin fasta telefoni.

Men detta blev han inte medveten om förrän en månad efter samtalet då han fick en räkning från den nye operatören. Han kontaktade då säljföretaget och sa att han varit berusad då de ringde honom och att han inte hade en aning om vilka avtal han ingått. Mannen sade direkt upp avtalet men tvingades betala drygt 2 000 kronor för den tid han bundit sig för. Nu kräver han att få pengarna tillbaka.

Välkommen att kommentera på sla.se. Vi förhandsmodererar alla kommentarer, om det är första gången du kommenterar läs våra regler kring artikelkommentarer.