27 maj 2015 09:47

27 maj 2015 09:47

Göthblad på pyttlunch

Förra länspolismästaren i Stockholm Carin Göthblad är gäst på vårens sista Pyttlunch för företagare i Falköping.

Göthblad blev känd för den breda allmänheten då hon ledde jakten på utrikesminister Anna Lindhs mördare. Hon har bland annat utsetts till Årets chef 2007 och Årets Ledare samt Årets Yrkeskvinna i Stockholm 2008 för att ha förnyat och förändrat en stor och traditionsstyrd organisation.

Pyttlunchen anordnas på Mössebergs kurort den 2 juni.

Göthblad blev känd för den breda allmänheten då hon ledde jakten på utrikesminister Anna Lindhs mördare. Hon har bland annat utsetts till Årets chef 2007 och Årets Ledare samt Årets Yrkeskvinna i Stockholm 2008 för att ha förnyat och förändrat en stor och traditionsstyrd organisation.

Pyttlunchen anordnas på Mössebergs kurort den 2 juni.