02 jul 2015 06:59

02 jul 2015 07:46

Jobbig natt för polispatrull i Falköping

UPPDATERAD. En polis blev påkörd av en bilist som flydde från Marknadsgatan strax efter klockan fyra på torsdagsmorgonen. Detta bara några timmar efter att samma patrull krockat med två harar - vilket ledde till att polisbilen började brinna.

Smitningsolyckan inträffade i samband med att patrullen skulle kontrollera föraren av en vit, mindre bil som saknade registreringsskyltar och som framfördes mycket illa.

När den ena polisen gick ur bilen blev han påkörd av föraren av den vita bilen. Polisen skadade sin fot och fick uppsöka sjukhus med misstänkt fraktur. Bilisten som skulle kontrolleras flydde från platsen. Man larmade ut på polisradion, ingen var dock gripen vid sju-tiden på morgonen. Föraren är misstänkt för våld och hot mot tjänsteman.

Drygt två timmar tidigare krockade patrullen alltså med två harar på Odengatan - vilket ledde till att det började brinna i motorn på deras polisbil. Bilen bärgades och man satte sig i en ny bil. Ingen av poliserna skadades fysiskt vid det tillfället. Däremot längre fram på arbetspasset alltså.

 

 

Smitningsolyckan inträffade i samband med att patrullen skulle kontrollera föraren av en vit, mindre bil som saknade registreringsskyltar och som framfördes mycket illa.

När den ena polisen gick ur bilen blev han påkörd av föraren av den vita bilen. Polisen skadade sin fot och fick uppsöka sjukhus med misstänkt fraktur. Bilisten som skulle kontrolleras flydde från platsen. Man larmade ut på polisradion, ingen var dock gripen vid sju-tiden på morgonen. Föraren är misstänkt för våld och hot mot tjänsteman.

Drygt två timmar tidigare krockade patrullen alltså med två harar på Odengatan - vilket ledde till att det började brinna i motorn på deras polisbil. Bilen bärgades och man satte sig i en ny bil. Ingen av poliserna skadades fysiskt vid det tillfället. Däremot längre fram på arbetspasset alltså.