03 jul 2015 22:06

03 jul 2015 22:28

Två till sjukhus efter singelolycka

Två personer fördes till Skaraborgs sjukhus Skövde efter en singelolycka söder om Falköping vid 21.50 på fredagskvällen. Bilen har trolligen kommit utanför vägrenen och sedan fått sladd och blivit liggande tvärsöver vägen. Olyckan inträffade 500 meter söder om Cooprondellen mot Trollhättan.

Räddningstjänsten uppger att två personer förs till sjukhus i ambulans. Troligen är ingen allvarligt skadad.

Vid 22.20 hade räddningstjänsten släppt på trafiken i åtminstone en färdriktning.

Två personer fördes till Skaraborgs sjukhus Skövde efter en singelolycka söder om Falköping vid 21.50 på fredagskvällen. Bilen har trolligen kommit utanför vägrenen och sedan fått sladd och blivit liggande tvärsöver vägen. Olyckan inträffade 500 meter söder om Cooprondellen mot Trollhättan.

Räddningstjänsten uppger att två personer förs till sjukhus i ambulans. Troligen är ingen allvarligt skadad.

Vid 22.20 hade räddningstjänsten släppt på trafiken i åtminstone en färdriktning.